AF Belgium verkrijgt vernieuwing BeSaCC-attest

AF BELGIUM is de specialist voor de levering, de installatie en het onderhoud van productiesystemen van perslucht en samengedrukte gassen. Onze producten voldoen aan alle behoeften, van een kleine werkplaatscompressor tot grootschalige installaties voor de farmaceutische, petrochemische of voedingsindustrie en zelfs alle oplossingen voor stikstof of ademlucht. Het productgamma van AF Belgium komt tegemoet aan alle persluchttoepassingen.

Het BeSaCC-attest. Een beloning voor AF Belgium. Een zekerheid voor de klanten.

AF Belgium is bijzonder fier op de vernieuwing van zijn BeSaCC-attest. Deze beloning bevestigt dat er bijzondere aandacht uitgaat naar de veiligheid.

AF Belgium staat erop dat al zijn medewerkers aan de slag gaan in de best mogelijke omstandigheden. De klanten krijgen op hun beurt de waarborg dat ze een beroep doen op een onderneming die een doordacht risicopreventiebeleid voert, waar ze ook tussenkomt, met het welzijn van de arbeiders voor ogen.

Beheersing van de technologie. Oog voor de dienst-na-verkoop.

Om tegemoet te komen aan de werkelijke behoeften van de klanten, selecteren de ingenieurs en technici van AF Belgium producten die steunen op de meest recente technologische ontwikkelingen.

De dienst-na-verkoop is er zich terdege van bewust dat ondernemingen geen vertragingen mogen oplopen en verzekert een supersnelle interventie, zeven dagen op zeven, de klok rond.

Welk probleem zich ook voordoet, één of meerdere technici komen ter plaatse en vinden de meest geschikte oplossing.

Een ruime voorraad aan wisselstukken verzekert een maximale beschikbaarheid.  

Traceerbaarheid, de sleutel tot veiligheid.

AF Belgium voegt een methodologie toe aan de persluchtoplossingen, die een efficiënt en performant traceerbaarheidssysteem omvat. Bovendien waarborgt de onderneming de kwaliteit van de productieprocessen door een gedegen technische ondersteuning om een maximale veiligheid te verzekeren.