Nieuw gamma compressoren voor kmo’s en garages

 

AF Belgium commercialiseert de nieuwe Blade schoppencompressoren met een technologisch innovatief design en de nieuwe oliegesmeerde RS-PRO schroefcompressoren, nu nog compacter, robuuster en performanter.

AF Belgium - Compresseurs Blade CompressorenNaast de versies van 4, 5,5, 7,5 en 11 kW, commercialiseert AF Belgium de nieuwe Blade compressoren met een vermogen van 1,5 tot 3 kW, op frame of op reservoir (90 en 200 l). Zij leveren een vrijeluchtdebiet dat varieert van 160 tot 320 l/min, bij een werkdruk van 8 tot 13 bar. Deze nieuwe producten omvatten alle voordelen van de Blade schoppencompressoren: geïntegreerde koeling, olieafscheidingssysteem op 3 niveaus en speciale anticondesatieklep voor een superieure luchtkwaliteit, eenvoudig onderhoud…

De nieuwe serie RS-PRO schroefcompressoren koppelt een efficiënte voorziening van perslucht aan een compacte behuizing, terwijl de onderdelen perfect bereikbaar zijn voor onderhoud. Dit nieuwe gamma met elektronische controle gaat van 2,2 tot 250 kW bij een druk van 15 bar. Er bestaat zelfs een 20 bar versie!

Met deze nieuwe, buitengewoon performante en bijzonder competitieve compressoren, bevestigt AF Belgium normaals dat de producten die het verdeelt tegemoet komen aan alle behoeften van de klantenkring op het gebied van kwalitatieve perslucht.