Een compleet gamma ademluchtcompressoren

De Coltri compressoren zijn meertraps zuigercompressoren, uitgerust met een monobloc in aluminiumlegering, die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. De zuigerkoppen zijn onder druk gefabriceerd in gegoten aluminium en voorzien van een conische compressiekamer. Door deze techniek optimaliseren ze het volumetrische rendement. De vierde trap in hoogwaardig staal, verchroomd en met hoge precisie afgewerkt, verzekert een lange levensduur en een hoog rendement. De condensafscheider, de luchtfilter met actieve kool en de moleculaire zeef waarborgen ademlucht van ‘medische’ kwaliteit, conform de EN12021 norm. Alle draagbare compressoren en vaste vulstations van Coltri worden operationeel getest voor het afleveren.  

compresseur-air-respirable-ademluchtcompressorenOf het nu om een tussenkomst door de brandweer of de civiele bescherming gaat, of om recreatief gebruik bij het duiken of paintballen, de behuizing en het gewicht van de draagbare compressormodellen MCH6 zorgen voor een makkelijk transport tot de plaats van gebruik.

Hun design beoogt een maximaal gebruiksgemak. Deze modellen bestaan zowel met elektrische als met benzinemotor om tegemoet te komen aan alle behoeften. De uitvoeringen op frame in roestvrij staal lenen zich voor de meest agressieve omgevingen. Met een vermogen van 2,2 tot 4,6 kW leveren deze MCH6 compressoren een luchtdebiet dat varieert van 80 tot 100 l/min, onder een werkdruk    van 225 tot 330 bar. De MCH6 modellen kunnen worden uitgerust met een automatische stop en luchtkraan, evenals een timer.

De vaste vulstations bestaan eveneens in een thermische of elektrische (driefasig) versie, die een luchtdebiet tot 600 l/min bieden. Ze vormen de ideale oplossing voor duikclubs en –centra, civiele bescherming- en brandweerkazernes of ook paintball-terreinen, die nood hebben aan een compressor voor professioneel of intensief gebruik. Dankzij hun uiterst volledige basisuitrusting kunnen ze in alle gemoedsrust ingezet worden voor commerciële doeleinden.

De bijzonder stille versies kunnen ingezet worden in veeleisende omgevingen. Men kan de Coltri vulstations gebruiken in hun originele configuratie, met hun geïntegreerde vulstation, of verbonden met een extern vulplatform (4 uitgangen) en bufferflessen. Naast lucht kunnen deze stations ook Nitrox-mengelingen tot 40 % of Trimix comprimeren.

Bovendien kunnen de Coltri compressoren ook standaard perslucht voor industrieel gebruik leveren, maar ook andere gassen als stikstof, aardgas en helium kunnen verwerkt worden.

AF Belgium staat u bij om de meest geschikte en afdoende oplossing te bepalen op maat van uw specifieke behoeften. U kunt rekenen op bijstand bij het opstarten, advies voor het gebruik, regelmatig onderhoud en 24/24 u tussenkomst bij defect met beschikbaarheid van alle wisselstukken.

Met dit complete, superperformante en competitieve gamma ademlucht- en gascompressoren van Coltri bevestigt AF Belgium nogmaals dat ze een productassortiment op de markt brengt dat tegemoet komt aan alle behoeften van haar klantenkring en het beste inzake kwalitatieve perslucht omvat.