Geluidsarme en olievrije scroll compressoren SCROLLline SuperSilent

Olievrije perslucht dringt zich meer en meer op.

Dat geldt voor de voedingsindustrie, de verwerking van farmaceutische producten, en andere olievrije industriële toepassingen.

Olievrije perslucht wordt meer en meer een noodzaak.

presse15De compressoren van SCROLLline RENNER GmbH werden speciaal voor deze toepassingen ontwikkeld.

De productlijn steunt op de Scroll compressortechnologie. Daarbij komt de compressie tot stand aan de hand van een vaste en een excentrisch roterende spiraal.

Dat betekent dat er weinig contact plaatsvindt tussen de verschillenden delen, wat de betrouwbaarheid tegemoet komt en zorgt voor een minimale slijtage van onderdelen. Het Scroll principe heeft zijn degelijkheid reeds bewezen.

De Scrollline zorgt onafgebroken op een volkomen betrouwbare en efficiënte manier voor olievrije perslucht. Ook de onderhoudskosten zijn minimaal daar er maar 2 bewegende onderdelen zijn.

De compressoren werken bij een maximum druk van 8 of 10 bar en bereiken een debiet van160 l / min tot 2500 l / min.

De meest recente innovatie van RENNER is de nieuwe SCROLLline SuperSilent serie met een geluidsniveau van 52 tot 57 dB(A)*. De behuizing van de nieuwste RENNER generatie, uitgerust met een geluiddempende isolatie, vormt de basis van deze uiterst onderhoudsvriendelijke productlijn. Ruim bemeten en verwijderbare zijpanelen verzekeren een optimale toegankelijkheid voor eventuele onderhoudswerkzaamheden.

De Scroll RENNER compressoren blinken uit in efficiëntie!

Ze werken 100% onafgebroken, zo goed als geruisloos en trillingvrij. Ze betekenen een grote stap voorwaarts tegenover andere tweederangs compressiesystemen en met name tegenover de olievrije zuigercompressoren.