AF Belgium draagt bij aan de procesverbetering bij Brouwerij Dupont, producent van de beroemde bieren Moinette, Blanche du Hainaut…

AF Belgium kan bogen op een ruime ervaring met persluchtinstallaties bij ondernemingen die voedingsmiddelen produceren en komt tegemoet aan de strenge vereisten van deze sector. Brouwerij Dupont stelde dus al haar vertrouwen in de recentste RSW-compressoren met waterinjectie van AF Belgium om perslucht van onberispelijke kwaliteit te produceren tegen een zeer competitieve prijs.

AF Belgium verkrijgt vernieuwing BeSaCC-attest

AF BELGIUM is de specialist voor de levering, de installatie en het onderhoud van productiesystemen van perslucht en samengedrukte gassen. Onze producten voldoen aan alle behoeften, van een kleine werkplaatscompressor tot grootschalige installaties voor de farmaceutische, petrochemische of voedingsindustrie en zelfs alle oplossingen voor stikstof of ademlucht. Het productgamma van AF Belgium komt tegemoet aan alle persluchttoepassingen.

AF Belgium stelt zijn expertise ten dienste van Calyos, de Waalse fabrikant van ‘loop heat pipes’ voor elektronische componenten, die gelauwerd werd op de CES INNOVATION AWARDS in Las Vegas

AF Belgium kan bogen op een ruime ervaring met persluchtinstallaties bij productiebedrijven van elektronische componenten. Hun gerenommeerde knowhow en hun kwalitatieve oplossingen beantwoorden aan de strenge vereisten binnen de sector.
Geen wonder dus dat Calyos, de specialist van de passieve koeling voor elektronische componenten en erkend voor zijn 100% geruisloze oplossingen voor computers, AF Belgium koos als partner.

Maxima 75 Xtreme High Efficiency van AF Belgium: ongeëvenaarde energetische en milieu-efficiëntie voor grote persluchtcapaciteiten

De serie Maxima 75 Xtreme High Efficiency schottencompressoren zijn ontworpen om te beantwoorden aan veeleisende toepassingen, die een grote persluchtcapaciteit vereisen.

Ze worden op de markt gebracht door AF Belgium en onderscheiden zich door uitstekende prestaties, een ongeëvenaarde efficiëntie en een verbeterde duurzaamheid. Ze overtreffen de andere types van volumetrische compressoren, vooral inzake efficiëntie, levensduur en onderhoud.

AF Belgium brengt de RSW-olievrije compressoren met waterinjectie op de markt

Voedingsmiddelenproductie, productie van elektronische componenten, farmaceutische industrie, drukkerijen, ziekenhuizen… geen enkele van deze sectoren kan zelfs het kleinste spoortje van olie tolereren. Elke contaminatie staat voor productiviteitsverlies!

Om tegemoet te komen aan deze vereiste en een onberispelijke luchtkwaliteit te verzekeren tegen een zeer competitieve prijs, brengt AF Belgium de Olievrije compressoren met waterinjectie van het (Renner) RSW-gamma op de markt.